Federatie van Producenten van Recycling Granulaten VZW
contacteer ons: +32 (0)3-203 44 00 of [email protected]

Tracimat nieuwsbrief oktober 2017

Tracimat sensibiliseert

Wij wensen alle betrokkenen (deskundigen, bouwheren, aannemers en brekers) maximaal te informeren omtrent Tracimat en wat de recente erkenning als sloopbeheerorganisatie voor hen kan betekenen. Ontdek hier waar u Tracimat aan het woord kan zien.

Uw aansluiting als TRACIMAT-deskundige

Vele bouwheren bereiden zich nu reeds voor op het nieuwe sloopbeheersysteem. De opmaak van een sloopopvolgingsplan is hierbij de eerste essentiële stap. Tracimat krijgt regelmatig de vraag naar een lijst van geschikte deskundigen die dit voor hen kunnen opmaken. Lees verder »

TRACIMAT zoekt medewerkers

Om de opstart van de nieuwe sloopbeheerorganisatie mee in goede banen te leiden is Tracimat op zoek naar verschillende medewerkers om haar team te versterken. Bekijk onze vacatures hier »

Raakvlak grondverzet - sloop

Tracimat vzw en Grondbank vzw overleggen regelmatig met elkaar, met als doel praktische oplossingen te vinden voor het raakvlak tussen de grondverzetsregeling en de regelgeving rond selectieve sloop.  Lees verder

Nieuwe acceptatiebeleid LMRP vs HMRP

Wanneer treedt het nieuwe acceptatiebeleid LMRP vs HMRP in werking?  Het nieuwe acceptatiebeleid – laag milieurisicoprofiel (LMRP) vs hoog milieurisicoprofiel (HMRP) – zal bij de producenten van gerecycleerde granulaten in werking treden vanaf 24 augustus 2018. Lees meer.

http://www.tracimat.be/opleidingssessies-tracimat-deskundige/

Schrijf hier in op één van onze opleidingssessie voor Tracimat-deskundige.