Federatie van Producenten van Recycling Granulaten VZW
contacteer ons: +32 (0)3-203 44 00 of [email protected]

Tracimat nieuwsbrief februari 2018

Tracimat nieuwsbrief februari 2018

SLUIT U ALS AANNEMER AAN BIJ TRACIMAT

Aannemers sloop- en afbraakwerken kunnen zich sinds kort bij Tracimat aansluiten via de registratiemodule van het digitaal portaal. De aansluitingsbijdrage is geldig tot eind augustus 2019.

Lees verder»

GEEF PLEISTERWERK EXTRA AANDACHT BIJ OPMAAK VAN EEN ASBESTINVENTARIS

Asbestvezels werden in het verleden op regelmatige basis toegevoegd aan gipspleister. Het gaat om een losgebonden asbesttoepassing, die met het blote oog niet te onderscheiden is van andere soorten pleisterwerk. Staalname en analyse zijn bijgevolg onontbeerlijk met het oog op een kwalitatieve asbestinventaris.

Lees verder »

INFOSESSIES VOOR STUDIEBUREAUS, AANNEMERS EN OPENBARE BESTUREN

Tracimat en Grondbank startten in november 2017 een reeks van infosessies. Op 29 januari 2018 werd deze reeks in Hasselt afgesloten. Tal van geïnteresseerden woonden deze infosessies bij. Lees verder.

OPLEIDINGSSESSIES TRACIMAT DESKUNDIGE

Een volgende 2-daagse opleidingssessie tot Tracimat deskundige bouwwerken en infrastructuur zal plaatsvinden op 5 en 6 maart 2018 te Turnhout. Het doorlopen van de opleidingssessie en het slagen op het bijhorende examen is één van de voorwaarden om als Tracimat-deskundige aan de slag te kunnen gaan voor de opmaak van sloopopvolgingsplannen voor bouw- en infrastructuurwerken.

Programma en inschrijvingen : klik hier.