Federatie van Producenten van Recycling Granulaten VZW
contacteer ons: +32 (0)3-203 44 00 of [email protected]

Tracimat nieuwsbrief maart 2018

VLAREMA 6 WERD GOEDGEKEURD

Sinds 5 maart 2018 is het nieuwe VLAREMA 6 van kracht. Dit heeft een belangrijke impact op de sloop/opbraak van gebouwen en infrastructuur en de verwerking van de sloopmaterialen.

Tracimat geeft een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

Lees verder.»

NIEUWE INFOSESSIES VOOR AANNEMERS

Door het grote succes van de eerste reeks infosessies voor aannemers organiseren de Grondbank en Tracimat een nieuwe reeks infosessies voor aannemers in samenwerking met de Confederatie Bouw.

Deze gaan door op 23 en 26 april in de kamers van de Confederatie Bouw van respectievelijk Hasselt en Zwijnaarde.
Meer info en inschrijvingen:

klik hier»

NIEUWE OPLEIDINGSSESSIES TRACIMAT-DESKUNDIGE

Vanwege de grote interesse organiseert Tracimat bijkomende opleidingssessies voor Tracimat-deskundigen. Opnieuw zijn er 2 mogelijkheden:

  • Deskundige Bouwwerken en Infrastructuur (2-daagse opleiding): 16 en 17 april 2018 te Zwijnaarde. Programma en inschrijvingen: klik hier

Deskundige Infrastructuur: 4 mei 2018 te Brussel. Programma en inschrijvingen: klik hier

TRACIMAT VERSTERKT HAAR TEAM

Tracimat stoomt haar team klaar voor de start van het sloopbeheersysteem op 24 augustus 2018. Na Willem Moens eerder in 2017, heeft nu ook Youssef Bouchikhi de ploeg versterkt.

Op de foto: het Tracimat-team. V.l.n.r.: Willem Moens, Liesbet Van Cauwenberghe, Annelies Vanden Eynde en Youssef Bouchikhi.

Wil ook jij het Tracimat-team versterken en meewerken aan onze circulaire bouweconomie? Solliciteer dan bij [email protected]

Voor meer info: klik hier.